PIZZA VALENTINO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1090 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Valentino. Meer weten? Ontdek meer

10 jun 2024 om 1:25 Koud, incompleet
28 mei 2024 om 9:37 Lekkere kapsalon shoarma gegeten. Bedankt pizza valentino
26 mei 2024 om 3:35 koude pizza en meteen niet lekker na het eten helaas
20 mei 2024 om 10:31 De pizza was echt heerlijk en lekker warm. De bezorger was heel vriendelijk. Echt een aanrader.
19 mei 2024 om 12:15 Duurde veel ste lang en eten was niet te doen doner was niet goed doorgebakken randen van de pizza waren zwart en ben wakker geworden met ernstige buikpijn nooit meer dat ik hier bestel!
14 mei 2024 om 4:37 Was hartstikke lekker en eten op tijd bezorgd
28 apr 2024 om 14:06 Ik hadt cola en extra knoflook besteld en die zaten er niet bij en vervolgens probeer ik jullie te bereiken en neemt er niemand op
22 apr 2024 om 23:19 Snelle bezorging eten was top!!!!
22 apr 2024 om 15:08 Eten besteld en erbij gezet om te bellen als je er bent ivm mensen die slapen. Bellen ze gwn aan? Kapsalon zonder knoflook gekregen en nog is niet te eten, broodje kroket maar de kroket was nog half rauw, bestel hier nooit meer!
22 apr 2024 om 1:13 Słabe jedzenie . Jedzenie dostarczone zimne
7 apr 2024 om 5:10 Weinig voor veel geld, me broodje was gewoon rauw helemaal niet goed gegrild, aangebrande kipstukjes. Nee helaas eerste en laatste keer dat ik hier bestel
12 mrt 2024 om 2:43 Heb rond 00:20 besteld, en deze was al om 1:00 binnen. Enige probleem was dat ik op dat moment nog niet thuis was ondanks dat Thuisbezorgd nog 15 minuten tot bezorging aangaf en het ruimgenomen een kwartier langer duurt. Ondanks dat heerlijk gegeten!