PIZZA VALENTINO

PIZZA VALENTINO de lekkerste pizza's vindt je hier

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 906 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizza Valentino. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2022 om 4:39 Top eten was lekker warm
19 apr 2022 om 4:59 Geweldige pizza en snel
18 apr 2022 om 4:57 Na 1,5 uur wachten krijg je koud eten met weinig smaak. Pizza (wat meer doos is dan pizza) kan Dr. Oetker beter, kapsalon met bruine sla, restjes en snij afval. Geprobeerd te bellen, geen gehoor. Niet aan te raden!
17 apr 2022 om 9:12 Was koud
14 apr 2022 om 9:25 Quality of this pizza is going down... I'm sorry... Before there was a lot of cheese and ingredients but now....
5 apr 2022 om 4:36 Leek nergens op bodem wss gewoon broeed met ei geel erop
26 mrt 2022 om 3:38 Snel en lekker
21 mrt 2022 om 2:19 Woon ver en toch snel altijd lekker en warm
17 mrt 2022 om 16:38 Bezorgtijd was 1 seconde en ik woon in de Ijpelaar. Eten was over heerlijk als je die eten ruikt is gewoon onemillion parfum van douglass amattie. Die doner was zo over heerlijk als jij 1x eet jij wilt 1000 x eten. Het zijn power rangers
12 mrt 2022 om 9:48 Koud
3 mrt 2022 om 10:41 Besteld tijdens carnaval, 2x gebeld en met smoesjes weer gewacht. Uiteindelijk bezorger aan de deur die geen goed antwoord kon geven waarom hij 70 min te laat was. De drukte.. maar waarom moet je dan liegen. Eten was ook koud. Totaal niet tevreden.
2 mrt 2022 om 12:37 Waardeloze tent en eigenaar. Eten was niet te doen én koud. Bezorger kon niet in de Haven komen omdat hij met de auto was. Moesten we 400 meter gaan lopen van de eigenaar om de pizza’s op te komen halen elders. Uiteindelijk ook nog geen oplossing.